Artikel afbeelding

Trailer mover / trailer dolly

Te koop bij aanhangwagens-ronny te Mechelen

Trailerdolly, gemakkelijk uw enkel-as aanhangwagen verrijden met deze handige trailer dolly.

Hij werkt eigenlijk op het principe van een steekwagen en laat u toe om zonder u te forceren uw aanhangwagen te verplaatsen op prive terein of op parkings.

Ideaal voor mensen met spierklachten en dergelijke, u hoeft niet gebogen te lopen trekken en sleuren aan uw aanhangwagen, gewoon op de bol van de trailermover klikken en dan kan u er rustig mee gaan wandelen.

Het is een uitvoering op luchtbandjes wat het comfort tevens nog wat verhoogd omdat u er ook gemakkelijk mee over een onverhard terrein kan rijden zonder dat hij in het zand bijvoorbeeld zakt zoals iedereen al wel eens overkomen is met zijn neuswieltje. Wat wel gezegd moet worden is dat de trailer mover geen vervanging is voor een neuswieltje, omdat men de aanhangwagen natuurlijk eerst van de trekhaak moet halen alvorens men hem op een trailer mover kan aansluiten.

Momenteel afgemonteerd te koop voor de prijs van 85,00€ btw inclusief.

Kan tevens dienen als cadeau voor echtgenoot of vrienden.

Opgelet voor de zwaardere aanhangwagens en dubbel-as aanhangwagens zijn er natuurlijk elektrische movers beschikbaar, dwelke ook door aanhangwagens-ronny geleverd en geplaatst kunnen worden, hiervoor zijn zo veel verschillende modellen en combinaties mogelijk, al of niet draadloos, dat men hiervoor een afspraak dient te maken en dan bespreken we de producten eerst even om zo tot een gepasteofferte te komen.

Dit kan bij mij thuis gebeuren of bij de klant thuis.

Op December 23, 2016